Skip to main content
Descoperă platforma de magazine online Power Cart

Platforma eCommerce Power Cart este dezvoltată continuu prin îmbogățirea cu noi facilități pentru comerțul online

Platforma de magazine online Power Cart îți pune la dispoziție facilitățile de care ai nevoie pentru a-ți dezvolta un magazin online de succes. Concentrează-te pe tot ce ține de business, ai libertatea să dezvolți afacerea și serviciile oferite iar de restul detaliilor tehnice avem noi grijă.

Instrumentele de optimizare SEO și marketing integrate în platforma Power Cart îți asigură o vizibilitate constantă în motoarele de căutare și mediile sociale și oferă clienților o experiență de shopping de calitate determinând finalizarea și plasarea comenzii și astfel te ajută să îți crești numărul și valoarea vânzărilor online.

Toate funcționalitățile de care ai nevoie

Power Cart îți ofertă toate funcționalitățile de care ai nevoie pentru a-ți dezvolta un magazin online de succes fără efort. Ai control absolut asupra magazinului tău fiind foarte simplu să îți construiești catalogul de produse să configurezi sistemul de filtre și să adaugi produse simple, produse compuse (fizice sau virtuale). Întregul proces de comandă este gândit și dezvoltat pentru a ajuta clientul să gaseasa produsele dorite și să finalizeze cumpărăturile ușor și rapid.

Editor vizual design

Designul magazinului se poate modifica ulterior foarte ușor folosind editorul vizual inclus în zona de administrare a magazinului online.

Coș cumpărături

Coșul de cumpărături este accesibil din toate paginile magazinului astfel fluidizează experiența de shopping. Autentificare este opțională.

Opțiuni plată

Power Cart oferă multiple modalități de plată: online cu cardul, Paypal, plată ramburs, ordin de plată. Tranzacții online în deplină siguranță

Transport

Adrese multiple de livrare, multipli transportatori. Calculare cost de transport în funcție de greutate și locație. Opțional se poate implementare modul de tracking AWB.

Facturare

Sistem de generare facturi proforme la orice comandă. Opțional prin module custom se poate face integrare cu programe de contabilitate sau sisteme ERP.

Gestiune stocuri

Monitorizare stocuri de produse în timp real. Opțional se poate sincroniza magazinul online cu un program de gestionare stocuri extern sau cu un ERP.

Produse

Număr nelimitat de produse. Sistem avansat de produse simple, compuse sau digitale. Galerie foto cu magic zoom. Opțiune de ordonare produse în categorie.

Categorii & subcategorii

Număr nelimitat de categorii. Organizare ierahica pe n-nivele. Meniuri dropdown pentru navigare intuitivă. Opțiune facilă de ordonare categorii cu drag & drop.

Producători

Număr nelimitat de producători. Filtrare produse în funcție de producători. Opțional se pot adăuga funcționalități suplimentare prin module terțe.

Căutare

Căutare produse pe baza unui algoritm complex care stabilește scorul de relevanță. Căutare cu sistem de preview real time. Sistem de căutare ușor de utilizat.

Filtre avansate

Sistem avansat de filtre dinamice cumulative pornind de la specificațiile produselor. Creare și administrare filtre pentru fiecare produs în parte, cu tipuri diferite de valori.

Review-uri

Utilizatorii au posibilitatea să adauge rating și review-uri la produse din magazinul online. Afișare preferențială a produselor în funcție de gradul de popularitate.

Promoții

Posibilitate de adăugare produse la promoție cu preț nou/vechi. Slideshow carusel produse aflate în promoții, bannere și sugestii cumpărături. Posibilitate de promovare în blog.

Cupoane

Cupoane customizabile alocate per produs sau la nivel global, cu valoare procentuală sau sumă fixă. Opțional se poate extinde funcționalitatea prin module suplimentare.

Clip video / produs

Posibilitatea de adăugare clip video în pagina de detalii a fiecărui produs din magazin. Clipurile video se adaugă embed din Youtube sau Video.

Statistici

Statistici și grafice detaliate cu vânzări și comenzi în funcție de perioadă. Vizualizare rapoarte utilizatori vs clienți pentru a vedea situația magazinului.

Gestionare comenzi

Opțiune de vizualizare / editare comenzi din interfața de administrare magazin. Vizualizare istoric pentru comenzi noi, în așteptate, onorate sau anulate.

Utilizatori

Cont utilizator cu opţiuni multiple: date cont, istoric tranzacţii, wishlist, cupoane. Funcţionalităţile contului de utilizator se pot extinde oricând cu module adiţionale.

Optimizare SEO

CMS de wordpress cu o optimizare SEO avansată. Rich snippets, linkuri SEO friendly, indexare completă şi rapidă. Trafic suplimentar din căutări.

Social media

Plugin-uri social media. Optimizarea informaţiilor preluate cu ajutorul tagurilor Open Graph. Share în reţelele de socializare Facebook, Twitter, Pinterest, Google+ şi Linkedin.

Newslettere

Trimitere newslettere prin sistemul MailChimp, opţional realizam grafică acestora. Statistici cu avansate cu detalii despre impactul campaniei.

Îţi oferim o platformă de magazin online premium iar în cadrul abonamentelor de mentenanță & securitate, oferim servicii de calitate şi suport tehnic. Te poți concentra pe business, de restul ne ocupăm noi!

Power Cart îți oferă toate uneltele să îți dezvolți afacerea online

Ne poți contacta la telefon 0722 810 870 sau pe mail la office@powercart.ro

Vreau magazin online