Skip to main content
Magazin online la cheie

Power Cart este o soluție de magazin online la cheie cu un succes remarcabil pe piața ecommerce din România

Lansată la începutul anului 2006, platforma ecommerce Power Cart a evoluat și s-a maturizat în decursul anilor. În primii ani soluția Power Cart a fost dezvoltată exclusiv de echipa de programare internă, fiind un CMS in house, ușor de controlat și adaptat pieții locale. Din anul 2015 am trecut la un nou model de business orientat către CMS-ul wordpress cumulat cu sistemul ecommerce Woocomerce.

Acum magazine online Power Cart îți oferă un sistem complet care facilitează tranzacțiile și stimulează volumul de comenzi, modulele ecommerce fiind adapdate la cerințele pieței din România.

Soluția Power Cart îti oferă

Design responsive, original și intuitiv realizat pe baza identității de brand

Prima impresie întotdeauna conteaza. Platforma de magazine online PowerCart este rezultatul unui proces continuu de optimizare a designului si functionalitatii oferite. Conceptul grafic si interfata de client sunt realizate in exclusivitate pentru fiecare client de catre designeri cu experienta in materie de ecommerce si usability.

Design-ul responsive conceput special pentru comertul online face ca magazinul sa arate si sa functioneze impecabil atat pe sisteme desktop / laptop-uri, cat si pe tablete si smartphone-uri (IOS sau Android) cu dimensiuni diferite de display. Functia de cautare intuitiva si filtrele avansate permit utilizatorului sa gaseasca imediat produsul dorit.

Pentru că ne dorim să vinzi

Power Cart include unelte de Marketing & SEO, care să te ajute să vinzi online

Cu soluția de magazin online Power Cart poți începe să vinzi imediat după ce a fost finalizată etapa de configurare și produsele au fost adăugate. Noul tău magazin beneficiază din prima secundă de o structură optimizată perfect d.p.d.v. SEO, iar facilitățile de Marketing și vânzări incluse îți poat aduce într-un timp redus primii clienți.

Dintre funcționalitățile de marketing & SEO oferite de platforma Power Cart subliniem: integrare cu platforme sociale, sistem de email marketing (se realizează prin module și servicii terțe), program de fidelizare a clienților prin cupoane & promoții, etc. În plus sistemul e-commerce Power Cart permite extinderea funcționalităților Marketing & SEO printr-un colecție bogată de module opționale.

Echipa noastră se va ocupa de

Web Hosting, actualizari constante magazin, update-uri de securitate și suport tehnic

Este foarte important ca serviciul de web hosting să fie achiziționat pe specificațiile și resursele solicitate de magazin. Este o tendință generală să fie alese servicii ieftine, aparent și de calitate. Din păcate nu există ieftin și bun, asta am învățat de-a lungul timpului, dar există servicii de calitate la un preț corect. Un serviciu profesional de web hosting înseamnă: sistem de backup automat (fișiere și bază de date), uptime 99%, spațiu suficient pentru încarcare produse, adrese de email și bineînțeles suport tehnic.

Platforma Power Cart este o platformă ce se dezvoltă în permanență.Soluția de magazin online este dezvoltată și susținută de sute de programatori web talentați, aceștia aduc funcționalități și actualizări aproape lunar. Astfel un magazin online actualizat chiar și după 2-3 ani d.p.d.v. al structurii și programării este la zi.

Îți oferim suportul de care ai nevoie pentru pornirea afacerii tale în mediul online. Te vom ajuta să înțelegi zona de administrare și să o stăpânești pentru a putea vinde și promova magazinul în cel mai scurt timp posibil.

Power Cart îți oferă toate uneltele să îți dezvolți afacerea online

Ne poți contacta la telefon 0722 810 870 sau pe mail la office@powercart.ro

Vreau magazin online