PC Coolers Magazin IT&C

Provocarea

PC Coolers activeaza pe un domeniu de nisa al segmentului IT&C, oferind sisteme de gaming ultra performante si solutii de racire pentru PC-uri de top. Magazinul vechi, pe langa faptul ca era bazat pe o solutie depasita, era si foarte vulnerabil la exploituri sql, suferind chiar cateva atacuri. In plus, fostul dezvoltator disparuse in neant, suportul tehnic fiind practic inexistent. In aceste conditii trecerea la un magazin online modern era obligatoriu.

Solutia

PowerCart a venit cu un design nou, fresh, aflat in stransa legatura cu domeniul de activitate al clientului si, bineinteles, cu o solutie de e-commerce ultra-performanta. Tot catalogul existent de produse, utilizatori si comenzi a fost importat complet in noua baza de date. Adaugarea unei galerii pentru prezentarea solutiilor custom asamblate de pc-coolers, wishlisturi, sincronizarea de stocuri cu programul intern al clientului, mentenanta si newslettere au precedat deploymentul initial.

Rezultatul

O data cu lansarea PowerCart, contactul cu principalii beneficiari ai sistemelor PC Coolers a devenit mult mai personal si productiv in acelasi timp. Gamerii entuziasti, graficienii 3d, overclockerii, high-end users si chiar mediul business/office dornic de un sistem mai ieftin dar foarte stabili si testat in prealabil au fost surprinsi in mod placut de noul magazin.

Voteaza aceasta pagina!

Client PC Coolers
Website www.pc-coolers.ro
Scroll to Top