Parfumuri pe Net Magazin parfumuri originale si cosmetice

Provocarea

Premium Shopping a lansat parfumuripenet.ro pentru toti cei care apreciaza parfumurile originale si gamele de produse cosmetice ale celor mai renumire brand-uri fashion.

Marca Parfumuri pe Net avea nevoie de o prezenta online cu o estetica de exceptie, precum si de o platforma ecommerce performanta in raport cu mediul competitiv al comertului online din Romania.

Solutia

Lansarea magazinului online parfumuripenet.ro dezvoltat pe platforma PowerCart eCommerce a reprezentat un pas decisiv pentru succesul proiectului pe piata online.

Vizibilitatea brand-urilor a constituit un aspect cheie in implementarea proiectului, de la formularea conceptului grafic, la proiectarea platformei ecommerce si administrarea catalogului de produse.

Rezultatul

Parfumuripenet.ro a devenit magazinul online unde vizitatorul descopera parfumuri originale si produse cosmetice care satisfac cele mai pretentioase gusturi.

Navigarea se face usor si rapid, iar cautarea produselor este cat se poate de intuitiva. Experienta de shopping deosebit de placuta, promotiile si ofertele speciale, siguranta platilor online, precum si livrarea comenzilor intr-un timp foarte scurt fac din Parfumuri pe Net un brand recunoscut si apreciat de cumparatori si vizitatori deopotriva.

Voteaza aceasta pagina!

Client Premium Shopping
Website www.parfumuripenet.ro
Scroll to Top