Nemira Magazin Carti

Provocarea

Nemira, una dintre cele mai cunoscute si vechi edituri din Romania avea deja o prezenta online, insa magazinul devenise invechit si necesita o schimbare radicala pentru a tine pasul noului curent web 2.0. Avand nevoi foarte specifice unei librarii online, solutia default PowerCart a trebuit modificata puternic pentru a se modela pe cerintele editurii.

Solutia

Flexibilitatea solutiei PowerCart a permis acest lucru fara a programa un nou magazin de la zero, micsorand astfel costurile de dezvoltare. In urma cu 2 ani fost lasata si sectiunea de e-books a magazinului, dovedind faptul ca Nemira se adapteaza cerintelor pietii si intuind ca piata de tablete/dispozitive kindle va reprezenta un segment deloc de neglijat.

Rezultatul

In prezent magazinul Nemira, bazat pe PowerCart, este un branch separat al solutiei default, mentinut si dezvoltat in continuare de echipa noastra. Powercart a contribuit decisiv la cresterea vanzarilor pentru editura, consolidand in acelasi timp prezenta online. Nici nu se putea altfel, atata timp cat celebra colectie Sci-Fi Nautilus iti apartine si ai mereu un ochi in viitor.

Nemira
5 (100%) 1 vote

Client Editura Nemira
Scroll to Top