GSMNet Componente si accesorii GSM

Provocarea

Mobiparts avea deja o prezenta puternica pe piata din Constanta, cu mai multe magazine fizice. Prezenta pe online insa avea o pondere mica in business-ul companiei in anul 2007. In plus, in perioada 2008-2009 departamentul de contabilitate al companiei nu mai reusea sa faca fata fizic cu emiterea facturilor si chitantelor aferente comenzilor. Noul magazin trebuia livreze rezultate palpabile si sa valideze astfel investitia in segmentul online.

Solutia

Lansarea platformei PowerCart a decurs fara probleme, fiind urmata de un proces continuu de mentenanta si dezvoltare a siteului. Implementarea modulului curent de contabilitate/facturare + stocuri in timp real a fost pasul logic urmator. 2012 a fost anul cand a fost dezvoltat modul de magazie virtuala, pentru a rezolva problemele legate de gasirea fizica a produselor si a mari eficienta onorarii comenzilor.

Rezultatul

Mobiparts este in prezent una din cele mai de succes companii din domeniul telecom, care comercializeaza accesorii si componente pentru telefoane din Romania. Prezenta este exclusiv pe online, exact opusul situatiei din 2007. Crestere scalabilitatii si adaugarea de resurse hardware pentru a face fata traficului in continua crestere este unul din obiectivele noastre principale in acest moment.

Distinctii GSMNET.RO la Gala Premiilor eCommerce

Voteaza aceasta pagina!

Client Mobiparts
Website n/a
Scroll to Top