Altshop Magazin IT&C

Provocarea

Altshop activeaza in cel mai competitiv segment al afacerilor online, si anume domeniul IT&C. Vechea solutie bazata pe osCommerce, o platforma open-source a carei dezvoltare incetase de ani buni, era din ce in ce mai greu de intretinut, datorita codului complet depasit, gaurilor de securitate si multiplelor incompatibilitati legate de hosting.

Solutia

Platforma PowerCart in varianta default acoperea cam 80% din nevoile Altshop. Noile cerinte (filtre avansate cumulative, promotii de tip black friday, import stocuri si produse de la furnizori in mod automat) erau absolut necesare pentru a o oferi o experienta de shopping placuta unor utilizatori din ce in ce mai bine informati din domeniul IT/C si a face fata actualizarii magazinului cu o gama din ce in ce mai diversificata de produse.

Rezultatul

Altshop in prezent, bazat pe solutia powercart, nu este cu nimic mai prejos ca functionalitate fata de concurentii principali, emag, pc-garage sau evomag. Acest lucru este dovedit si de cresterea continua a vanzarilor si cel mai important lucru in opinia noastra: increderea cumparatorilor in brandul online.

Altshop
5 (100%) 2 votes

Client Altshop
Website www.altshop.ro
Scroll to Top