Platforma eCommerce pentru magazine online

Platforma PowerCart eCommerce este dezvoltata continuu prin crearea de noi facilitati pentru comertul online din Romania.

Fiecare inovatie adusa platformei ecommerce contribuie la o experienta de shopping foarte placuta, incurajand fidelizarea clientilor magazinului si cresterea volumului de vanzari online.

Cos cumparaturi

Cos de cumparaturi vizibil in toate paginile. Fluidizeaza experienta de shopping. Autentificare necesara numai la finalizarea comenzii.

Optiuni plata

Lista completa cu modalitati de plata : plata online cu cardul, PayPal, plata ramburs, ordin de plata. Tranzactii online in deplina siguranta.

Transport

Adrese multiple de livrare. Cod AWB transportator si link de tracking. Calculare cost de transport in functie de greutate si locatie.

Facturare

Sistem de facturare complet. Emitere proforma PDF, urmata de factura si chitanta pentru comenzile onorate. Generare facturi de stornare.

Stocuri

Monitorizare stocuri in timp real. Generare fise de magazie. Adaugare note de intrare registru si generare balanta analitica.

Magazie virtuala

Reprezentare virtuala a magaziei fizice sub forma de containere, rafturi si cutii. Interfata intuitiva suporta actiuni drag & drop.

Produse

Numar nelimitat de produse. Specificatii definite in functie de categorie. Galerie foto cu watermark. Sugestii produse compatibile. Optiune de ordonare cu drag & drop.

Categorii

Numar nelimitat de categorii. Organizare ierahica pe n-nivele. Meniuri dropdown pentru navigare intuitiva. Optiune de ordonare categorii cu drag & drop.

Producatori

Numar nelimitat de producatori. Filtrare produse in functie de producatori. Optiune de ordonare producatori cu drag & drop. Adaugare logo si descriere.

Cautare

Cautare produse pe baza unui algoritm complex care stabileste scorul de relevanta. Cautare avansata. Sugestii cautari frecvente.

Filtre

Filtre dinamice cumulative pornind de la specificatiile produselor. Creare si administrare filtre in functie de categorie, cu tipuri diferite de valori.

Review-uri

Utilizatorii au posibilitatea sa adauge rating si review-uri la produse. Afisare preferentiala a produselor cu rating pozitiv.

Promotii

Design personalizat in functie de perioada sau obiectul promotiei. Slideshow promotii, bannere si sugestii cumparaturi.

Cupoane

Cupoane customizabile alocate per categorii de produse, per produs, per utilizator sau la nivel global, cu valoare procentuala sau suma fixa.

Discounturi

Discounturi acordate pe baza de cupoane sau liste de discount. Discounturi in sistem cross-selling pentru pachete de produse.

Alerte produs

Alerte email sau prin sms daca pretul unui produsul coboara sub nivelul dorit. Alerte similare in momentul cand produsul revine pe stoc.

Statistici

Statistici si grafice detaliate cu vanzari si comenzi in functie de perioada. Predictie stocuri in functie de achizitiile din lunile anterioare.

Comenzi

Optiune de editare sau unire comenzi pentru acelasi utilizator. Vizualizare istoric pentru comenzi noi, in asteptate, onorate sau anulate.

Utilizatori

Cont utilizator cu facilitati multiple : date cont, istoric tranzactii, cosuri salvate, wishlist, backorders, cupoane, formular de retur garantie.

Reselleri

Statut de reseller cu diferite praguri de discount in functie de volumul de vanzari. Targeturi pentru a deveni reseller sau a avansa in nivel.

Administratori

Administratori cu drepturi de acces individuale si istoric actiuni. Interfata de administrare cu design placut, bine structurata si usor de folosit.

Optimizare SEO

Optimizare SEO avansata. Rich snippets, linkuri SEO friendly, indexare completa si rapida. Trafic suplimentar din cautari.

Social media

Plugin-uri social media. Optimizarea informatiilor preluate cu ajutorul tagurilor Open Graph. Postare automata in Facebook si Twitter.

Newslettere

Newslettere personalizate grafic. Statistici cu impactul campaniei : cati respondenti au deschis email-ul, cati au accesat siteul sau promotia.

PowerCart este o platforma ecommerce sustinuta de o echipa dedicata in totalitate proiectului, motivata sa inoveze si sa optimizeze in mod constant, mentinand in acelasi timp un contact personal si constructiv cu fiecare client.
Platforma eCommerce pentru magazine online
3.87 (77.33%) 15 votes

Scroll to Top