Magazin online la cheie

PowerCart este un magazin online la cheie cu un succes remarcabil pe piata ecommerce din Romania.

Lansata in 2007, platforma ecommerce este dezvoltata exclusiv de catre programatorii nostri, fapt ce ne permite sa cream in mod continuu facilitati si module noi pe baza feedbackului oferit de clienti.
Magazinul PowerCart iti ofera acum un sistem complet care faciliteaza tranzactiile si stimuleaza volumul de comenzi, modulele ecommerce fiind adapdate la cerintele pietei din Romania.

Design
Original si Intuitiv

Magazinul PowerCart este rezultatul unui proces continuu de optimizare a designului si functionalitatii platformei ecommerce.

Conceptul grafic si interfata magazinului sunt realizate in exclusivitate pentru client de catre designeri cu experienta in materie de ecommerce si usability.
Design-ul responsive conceput special pentru comertul online face ca magazinul sa arate si sa functioneze impecabil atat pentru desktop, cat si pentru tablete si smartphone-uri cu dimensiuni diferite de display.
Aspectul si informatiile afisate pe site sunt complet customizabile prin intermediul templateurilor.
Designul incorporeaza elemente grafice personalizate in functie de businessul clientului.
Functia de cautare si filtrele avansate permit utilizatorului sa gaseasca imediat produsul dorit.
Designul poate fi adaptat tinand cont de sezon ( vacante si sarbatori legale ) sau de promotiile active pe site.
Designul magazinului PowerCart are la baza cerintele clientilor care au deja succes pe piata online si continua sa investeasca in solutii noi de crestere a vanzarilor.

Solutie eCommerce
Completa

Spre deosebire de alte platforme ecommerce, magazinul PowerCart vine de la bun inceput cu toate modulele esentiale pentru shopping online.

Catalog complet, cu numar nelimitat de produse, categorii pe n-nivele, producatori si filtre cumulative.
Detalii produs cu sugestii pentru alte cumparaturi, rating si comentarii, alerta stoc si pret, comparare produse.
Functie de cautare avansata cu scor de relevanta, cu posibilitatea ordonarii si filtrarii rezultatelor.
Cos de cumparaturi vizibil in toate paginile, cu autentificare obligatorie numai la finalizarea comenzii. Cosuri de cumparaturi salvate pentru achizitii frecvente.
Istoric comenzi cu afisare total cumparaturi, descarcare factura si chitanta aferenta comenzii, vizualizare status comanda si cod AWB.
Suport pentru creare si salvare liste de cumparaturi ( wishlists ) pentru facilitarea achizitiilor frecvente si a comenzilor cu un numar mare de produse
Salvarea automata a cosului de cumparaturi si notificari periodice adresate clientului acolo unde exista produse adaugate, insa comanda nu a fost finalizata in cadrul aceleiasi vizite pe site.
Vouchere customizabile, cupoane si reduceri de pret. Statut de reseller cu diferite praguri de discount in functie de volumul de comenzi.
Interfata de administrare intuitiva, care necesita un timp minim de training pentru operatori.
Scopul PowerCart este fidelizarea clientilor magazinului prin intermediul unei experiente de online shopping cat mai placute.

Integrare cu parteneri
si servicii conexe

Magazinul PowerCart suporta in mod nativ integrarea cu alte site-uri partenere si servicii conexe.

Facilitati pentru preluarea in totalitate a continutului ( baze de date, imagini, etc. ) din alte platforme ecommerce.
Sistem de plati online implementat pe baza integrarii directe cu serviciile oferite de procesatorii de plati, la nivel national si international.
Sistem de notificari prin SMS adresate clientului cu notificari privind comanda si statusul livrarii.
Integrare cu platformele celor mai importante firme de curierat din Romania ( Cargus, Fan Curier ).
Generare si export liste de preturi pentru site-uri partenere ( magazine-online.ro, shopmania.ro, etc. )
Suportul pentru plati online cu cardul si integrarea cu platformele firmelor de curierat sunt module esentiale fara de care un magazin online nu poate onora eficient comenzile clientilor.

Preluarea automata a catalogului de produse si preturi in alte site-uri partenere reprezinta o strategie de marketing absolut necesara pentru atragerea de clienti noi.

Optimizare SEO
si Social Media

Magazinul PowerCart faciliteaza vanzarile si promovarea online cu ajutorul solutiilor de marketing integrate in platforma ecommerce.

Optimizare SEO avansata. Indexare completa si rapida a siteului in motoarele de cautare. Expunere suplimentara in image search.
Controlul informatiilor preluate in motoarele de cautare si platformele de socializare prin intermediul rich snippets si meta tags.
Viteza excelenta de incarcare a paginilor, structura HTML curata si organizare logica a informatiilor afisate.
Integrare cu platformele de socializare, postari automate pe paginile de Facebook si Twitter.
Serviciu suplimentar de promovare online, campanii Google Adwords personalizate, inscriere in directoare si obtinere de backlinks prin metode legitime.
Newslettere personalizate grafic si statistici de reach : cate mesaje au fost deschise, cate vizualizari au inregistrat paginile de newsletter.
Blog asociat magazinului pentru a genera comentarii si feedback suplimentar din partea clientilor.
Monitorizare activitate pe site, raport conversii si rata abandon cos. Optimizarea continua a shop-ului in functie de indicatorii de trafic.
Optimizarea nativa pentru motoarele de cautare si integrarea magazinului PowerCart in retelele de socializare sunt avantaje decisive in campaniile de marketing online.
Magazin online la cheie
3.89 (77.78%) 9 votes

Scroll to Top