Testati administrarea magazinului demo.powercart.ro

Va rugam sa completati formularul de mai jos pentru a va putea trimite datele de login pentru sectiunea de administrare a magazinului demo.powercart.ro
Nume: (*)

Companie: (*)

Telefon: (*)

E-mail: (*)

Aveti deja un magazin?

Adresa magazin:

Cateva screenshot-uri din interfata de administrare PowerCart.

Acesta este dashboard-ul, care iti ofera rapid, informatii esentiale legate de magazinul tau. Administrarea categoriile si produselor se face intr-un mod intuitiv, exact ca si cum un utilizator obisnuit ar naviga pe site. Fara meniuri complicate, si optiuni ascunse. Ajungeti oriunde trebuie in maxim 2 click-uri.

Admin - Demo Powercart

Grafici si statistici detaliate cu evolutia vanzarilor tale. Pentru ca tu sa fii mereu in control.

admin vanzari

Sectiunea de gestiune comenzi: editare, unire comenzi, anulare, onorare, vizualizare proforme pdf, generare facturi sau import date in Fancurier sau Cargus pentru a printa AWB-ul in cateva secunde. Timpul dvs. este pretios pentru noi, asa ca am optimizat in continuu administrarea cu accent pe sectiunea de comenzi, pentru a va spori eficienta.

admin comenzi

Cand ai sute de comenzi pe zi este foarte important sa fii organizat. Noi va ajutam cu o magazie virtuala, folosind o interfata de ultima generatie bazata Drag & Drop + Ajax pentru administrarea rafturilor si a cutiilor. Astfel veti sti intotdeauna, in ce dulap, rand si cutie se gaseste produsul care trebuie pus in pachet. Coordonata produsului este imprimata direct in proforma. In plus, fiecare dulap are afisat gradul de ocupare si fiecare raft e marcat cu spatiul liber ramas.

admin magazie

Testati administrarea magazinului demo.powercart.ro
4.67 (93.33%) 12 votes

Scroll to Top