Cel mai bun magazin online

Magazinul PowerCart se bucura de foarte multa apreciere din partea clientilor care au investit in platforma ecommerce, datorita aportului decisiv adus la promovarea si consolidarea afacerilor in comertul online.

Dupa 5 ani de colaborare cu echipa Web Design Agency pot afirma cu tarie ca platforma Powercart este o solutie robusta care a ajuns la maturitate, probabil cel mai bun magazin online targetat pentru Romania. Spre deosebire de alternativele care exista in acest moment pe piata, Powercart este o platforma dezvoltata special pentru mediul de afaceri romanesc. Are o structura modulara si poate fi implementata in functie de necesitatile si specificul activitatii desfasurate. Personal consider ca sistemul avansat de statistici isi merita toti banii si rezolva in cel mai elegant mod cu putinta problema OOS (Out of Stock), care genereaza pierderi importante tuturor firmelor care desfasoara activitati de comert online. Este o solutie integrata, care vine in ajutorul utilizatorului cu automatizari ale principalelor activitati si verificari stricte, care nu lasa loc de eroare. Platforma va asigura eficienta maxima si costuri minime cu personalul.
Bogdan CioroianuDirector Executivgsmnet.ro
Daca doriti sa duceti afacerea dumneavoastra la un nou nivel de control, operabilitate si profit, Powercart eCommerce este probabil cel mai bun magazin online.
Compania noastra era in cautarea unei solutii pentru aducerea la zi a site-ului, iar PowerCart eCommerce a fost o alegere excelenta.
Inca de la inceput proiectul a evoluat fara probleme, echipa lor intelegand perfect ce ne doream. Astfel rezultatul final a fost peste asteptari: un "look" nou, proaspat, dar care pastra foarte bine identitatea companiei, cuplat cu toate facilitatile si functionalitatile unui website modern, plus oportunitati viitoare de dezvoltare. Toate solicitarile ulterioare lansarii platformei au fost solutionate rapid si in cel mai profesionist mod posibil.

Multumim echipei PowerCart pentru rabdare si munca depusa.

Bogdan Dragos BistreanuManaging Directorpc-coolers.ro
Suntem foarte multumiti de rezultatele PowerCart si de serviciile Web Design Agency. Echipa este foarte comunicativa si implementeaza rapid toate modificarile si ideile propuse pentru dezvoltare.

Lucram impreuna de foarte mult timp si toate imbunatatirile aduse magazinului nostru au influentat in mod pozitiv perceptia clientilor, generand astfel mult mai multe vanzari.

Coman CristianCEOaltshop.ro
PowerCart eCommerce a simplificat foarte mult sarcinile si a redus volumul de munca pentru angajatii nostri.
Magazin usor de folosit, extensibil si customizabil, cu un suport tehnic ireprosabil, 24h din 24h.
Solutia noastra veche de magazin online a fost inlocuita de platforma ecommerce PowerCart in momentul cand nevoile noastre si ale clientilor au crescut atat de mult incat vechiul cod si-a atins limitele. Pot sa va zic ca nu regretam nici pana in acest moment decizia facuta. Timpul de gestionare al produselor si procesare al comenzilor a scazut semnificativ, nivelul de usability al front-end-ului este incomparibil mai bun, lucru constatat aproape imediat de catre clientii nostri. Modificarile necesare de care avem nevoie, se pot implementa intr-un timp scurt, fara batai de cap si automat la costuri mai mici.
AdministratorAdministratormargelutze.ro
Colaborarea cu echipa din spatele PowerCart a fost "fara dureri", aproape orice sugestie din partea noastra a fost intampinata de o propunere si mai buna, la care nu ne gandisem.
Acest lucru ne-a surprins in mod placut. Implementarea solutiei ecommerce s-a desfasurat conform specificatiilor promise, in timpul alocat. Cu siguranta vom mai colabora cu ei si pentru proiectele viitoare, pe care le avem in plan. Sintagma "Cel mai bun magazin online" nu are sens fara un suport tehnic de exceptie, oricat de buna ar fi solutia software propriuzisa.
Catalin CretuAdministratorochelaripenet.ro
Rar se intampla sa cumperi un serviciu sau produs pentru care este dificil sa enumeri punctele negative.

Distinctii GSMNET.RO la Gala Premiilor eCommerce

Cel mai bun magazin online
4 (80%) 4 votes

Scroll to Top